Binnenkort trouwen?

Bruidsboeketten

Wij durven te zeggen dat bruidsboeketten maken een specialiteit is van ons. Wij maken al onze boeketten zelf en wordt geleverd op bestelling naar eigen wens. Wij leveren al tientallen jaren boeketten voor bruiloften.

Dat zijn door de jaren heen wel meer dan 1000 (!) bruidsboeketten. Wij leveren voornamelijk bruidsboeketten in de regio. Denk daarbij aan bruiloften in Loenen, Eerbeek, Klarenbeek, Beekbergen en Hoenderloo.

Bovendien kunnen we ook de versiering op locatie verzorgen. De vazen en ondergronden voor deze bloemen zijn in bruikleen, wat u scheelt in de kosten. Klik hier voor meer informatie over onze versieringen van bruiloften.

Op basis van uw wensen stellen wij een prachtig bruidsboeket samen voor de mooiste dag van uw leven. Wij ontzorgen u graag! 

Geniet met volle teugen

De mooiste dag van uw leven

Uw bruiloft moet de mooiste dag van uw leven gaan worden. Daar dragen wij graag aan bij. Wij leveren al tientallen jaren bruidsboeketten op bruiloften in de regio. Hieronder enkele voorbeelden!

Benieuwd naar onze bruidsboeketten?

Wij ontzorgen u graag op de mooiste dag van uw leven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op: 06-42032112.

  captcha

  Reviews

  Wat zeggen klanten over ons?

  Altijd prachtige boeketten en een topservice!

  Sander B.

  Via Facebook

  Prachtige bloemen, perkplanten, bloemenboeketten.

  Marianne N.

  Via Facebook

  Bijna twee weken lang heeft mijn moederdag boeket gestaan! Super kwaliteit! ????

  Debby B.

  Via Facebook