Een waardig eerbetoon

Herdenkingskransen

Vanwege de symbolische betekenis is een krans veel gezien bij herdenkingen van bijvoorbeeld de Bevrijdingsdag, doden herdenking etc.

Wij leveren herdenkingskransen bij diverse herdenkingen in de regio.

Denk daarbij aan de jaarlijkse herdenking op 6 december in Oranjekazerne in Schaarsbergen, waarbij honderden genodigden aanwezig waren, waaronder tientallen Indië-veteranen en een groot aantal militairen van 11 Luchtmobiel.

Ook voor bij het polar bear monument en bij het kanon bij de Brink in Loenen leveren wij herdenkingskransen.

Ten slotte leveren we ook vaak herdenkingskransen voor de 4 mei herdenking Ereveld Loenen. We leveren veel kransen en bloemengroeten namens vele stichtingen die deze dag herdenken, om 14.00 uur is er altijd een grote plechtigheid.

Ook maken we speciaal voor deze dag  ca. 425 bloemengroeten (door familie’s en kennissen van de slachtoffers besteld)  voor op de graven van de gestorven slachtoffers.

Lees hier meer over het nationale ereveld in loenen.

Een rouwkrans vereist veel vakkennis en tijd. Daarom zien we vaker rouwstukken of boeketten die zijn makkelijker te maken en goedkoper.

Vele variaties

Modern, klassiek, traditioneel en er blijven nieuwe varianten op komen zowel technisch als in creatief opzicht. Bij het maken van een rouwkrans daag je jezelf pas echt uit om je kunde en vakmanschap te tonen.

Je kunt een krans bijvoorbeeld helemaal volsteken met bloemen blad en ranken. Een krans kan half omwikkeld worden met blad en aan de andere kant van de krans kan een toef geplaatst worden die word vol gestoken met bloemen.

Eindeloos veel mogelijkheidheden

Voorbeelden herdenkingskransen

We hebben in het verleden al velen herdenkingskransen mogen opstellen. Hieronder volgen enkele voorbeelden van herdenkingskransen die wij in het verleden hebben opgeleverd.

Contact opnemen

Mocht u nog op zoek zijn naar een herdenkingskrans, dan helpen wij u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen of door ons even te bellen op: 06-42032112.

  captcha

  Herdenkingskrans met lint

  Onze herdenkingskransen leveren wij veelal met lint zoals u kunt zien op de afbeelding. Door een lint toe te voegen maakt u uw herdenkingskrans nog persoonlijker. Mocht u uw herdenkingskrans willen voorzien van een lint, dan helpen wij u daar graag mee.

  U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op een lint een mooie boodschap te plaatsen, en op het andere lint de namen van de gevers te plaatsen.

  Iets anders waar u over moet nadenken zijn de kleuren van de linten. Maakt u zich daar echter geen zorgen over, wij denk graag met u mee. Wist u dat wij de linten bovendien zelf bedrukken?

  Herdenkingskrans bestellen

  Wilt u graag een herdenkingskrans bestellen voor een speciale gelegenheid? Dat kan bij Adriaan Blom Bloemenspecialist. Wij verzorgen al tientallen jaren herdenkingskransen in heel Nederland o.a. bij het Ereveld in Loenen tijdens dodenherdenking.

  Heeft u nog vragen over onze herdenkingskransen? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.

  Reviews

  Wat zeggen klanten over ons?

  Altijd prachtige boeketten en een topservice!

  Sander B.

  Via Facebook

  Prachtige bloemen, perkplanten, bloemenboeketten.

  Marianne N.

  Via Facebook

  Bijna twee weken lang heeft mijn moederdag boeket gestaan! Super kwaliteit! ????

  Debby B.

  Via Facebook