Over Adriaan Blom

We zijn een gezellig team van creatieve werknemers die er met z’n allen een mooi concept neerzetten.

Van zelf gebonden boeketten, opgemaakte vazen, arrangementen met bollen/planten, rouwarrangementenbruidsboeketten, maar ook een abonnement op vaas met mooie bloemen naar wens of laat je verrassen elke week of om de week wij kunnen de boeketten op een leenvaas zetten.

Dit allen wordt op dinsdag, donderdag verwerkt aan de Eerbeekseweg 130 A Loenen waar iedereen welkom is van 10 uur tot 17 uur voor een samengesteld  boeket  bos rozen, of plant voor binnen of buiten.

Op de andere dagen leveren wij op bestelling Tel.0642032112

Onze diensten

We verkopen onze bloemen en planten in alweer 10 supermarkten hier in de regio van Loenen, Eerbeek, Dieren tot Terborg, van Jumbo, Plus en Spar dus voor ieder wat wils.

Heeft u voor andere gelegenheid mooie bloemen nodig voor bijvoorbeeld een uitvaart kunnen wij dat uiteraard ook verzorgen u kunt bij ons op de zaak langs komen of wij kunnen ook bij u thuis langs komen geen probleem. Wij hebben een fotoalbum met daarin rouwarrangementen die wij afgelopen tijd hebben geleverd, alles kan naar wens gemaakt worden qua kleur model, soorten bloemen, lint, kaart wat u wilt.

Kortom een goed team die er samen er wat moois voor iedereen voor wil maken.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie.